Polícia v Londýne kontrolovane odpálila dve podozrivé vozidlá

NETKY.SK • 7 Jún 2017, 20:36 • 2 min
Polícia v Londýne kontrolovane odpálila dve podozrivé vozidlá

LONDÝN - Britská polícia uskutočnila dnes v Londýne dve kontrolované explózie, ktorých cieľom bolo "zneškodniť" dve podozrivé vozidlá zaparkované neďaleko rozostavanej budovy nového sídla veľvyslanectva Spojených štátov. Informovala o tom spravodajská televízia Sky News.

slovakia

left justify in out

Podľa nemenovaného amerického predstaviteľa v čase výbuchov v okolí budovy, ktorá sa nachádza v londýnskom okrese Nine Elms, neboli prítomní nijakí pracovníci veľvyslanectva.

 

V sobotu 3. júna došlo v Londýne k teroristickému útoku, keď trojica mužov najskôr vrazila dodávkou do chodcov na moste London Bridge a potom zaútočila nožmi na ľudí v neďalekej nákupnej zóne Borough Market. Najmenej osem ľudí pritom zahynulo a ďalších takmer 50 osôb utrpelo zranenia. Policajti všetkých troch teroristov zastrelili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona