Polícia v Košickom kraji eviduje viacero kritických úsekov

NETKY.SK • 20 Január 2023, 13:30 • 2 min
Polícia v Košickom kraji eviduje viacero kritických úsekov

KOŠICE - Úsek cesty Milhosť - Abaújvár je neprejazdný, evidujú tu vyliatu rieku Hornád. Na obmedzenie upozorňuje dopravné značenie. Kechnec je prejazdný.

slovakia

left justify in out

Pre silný nárazový vietor policajti v Moldave nad Bodvou a pred obcou Dvorníky zastavujú nákladné autá. Vodičov upozorňujú, aby z nich odstránili plachty a predišli tak prevráteniu vozidla. V Gemerskej Polome smerom na Súľovú zas odkláňajú dopravu. Pre TASR to uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Lenka Ivanová. Podľa jej slov sú v úseku cesty I/16 Moldava nad Bodvou – Dvorníky v súčasnej dobe prejazdné oba smery, osobná doprava je púšťaná bez obmedzenia. Polícia vyzýva na opatrnosť a rešpektovanie pokynov jej príslušníkov. V obci Gemerská Poloma smerom na Súľovú sa na vozovke nachádza neupravená vrstva snehu a popadané stromy. "Doprava je odkláňaná smerom na Dobšinú," dodala. Pripomenula tiež, že v piatok do 13.00 h je z dôvodu realizácie orezu popadaných a prevísajúcich stromov nad komunikáciou úplne uzavretá cesta II/547 v úseku od križovatky smerom na lyžiarske stredisko Jahodná (rázcestie) po obec Košická Belá. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies