Polícia v Galante pátra po troch nezvestných mladých ľuďoch

NETKY.SK • 13 Január 2016, 15:15 • 2 min
Polícia v Galante pátra po troch nezvestných mladých ľuďoch

GALANTA – Polícia pátra po Kristiánovi Bartošovi, Luciovi Langerovi a Andrei Ščasnej. Žiada občanov, ktorí nezvestné osoby videli, alebo majú poznatky k ich pobytu, aby to oznámili na linke 158.

slovakia

left justify in out

Kristián Bartoš z Piešťan má 17 rokov a je nezvestný od 5. novembra 2015, kedy odišiel z resocializačného zariadenia v Galante. Je 198 centimetrov (cm) vysoký, atletickej postavy. Má hnedé vlasy, na bokoch nakrátko vystrihané. Oblečené mal pracovné nohavice a čiernu bundu s kapucňou.

 

Lucio Langer (16) z Topoľčian tiež odišiel z uvedeného zariadenia a nezvestný je od 9. januára. Je vysoký 160 cm, štíhlej postavy. Má čierne, nakrátko ostrihané vlasy, tmavé oči. Oblečené mal bledosivé tepláky a bledofialovú mikinu. "Obaja mladíci po odchode z resocializačného zariadenia nepodali viac o sebe žiadnu správu a nevedno, kde sa nachádzajú," uviedla pre TASR trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

 

Pätnásťročná Andrea Ščasná zo Serede odišla z miesta svojho trvalého bydliska 8. januára na oslavu ku kamarátke do Trnavy a odvtedy je nezvestná. Nikomu sa neozvala a zdržiava sa na neznámom mieste. Je 182 cm vysoká, plnoštíhlej postavy. Má zelené oči, dlhé blond vlasy. Oblečené mala modré rifle, červenú šuštiakovú termobundu a vysoké hnedé šnurovacie čižmy.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies