Polícia v Duisburgu prekazila pouličnú bitku, zadržala 50 ľudí

NETKY.SK • 28 Marec 2018, 16:11 • 2 min
Polícia v Duisburgu prekazila pouličnú bitku, zadržala 50 ľudí

DUISBURG - Polícia v nemeckom meste Duisburg zadržala 50 osôb, ktoré sa chystali v utorok večer zapojiť do hromadnej pouličnej bitky, pričom boli ozbrojené mačetami, oceľovými tyčami, teleskopickými obuškami a v jednom prípade i rúrkou z vysávača.

slovakia

left justify in out

Uviedla to v stredu agentúra DPA s odvolaním sa na stredajšie policajné vyhlásenie.

 

Podľa zverejnených údajov sa chceli pobiť dve skupiny zložené z 20-30 osôb, dôvod však nikto z účastníkov nechcel prezradiť. Polícii sa podarilo "dostať situáciu pod kontrolu pred tým, ako by sa vyhrotila". Samotní policajti sa pritom stali terčom urážok a potenciálni bitkári po nich hádzali rôzne predmety, takže museli použiť slzotvorný plyn.

 

Medzi dočasne zadržanými, ktorých medzičasom prepustili, boli podľa policajného hovorcu osoby nemeckej, tureckej a libanonskej národnosti.

 

Potýčky menšieho rozsahu zaznamenala polícia v danej oblasti už počas predchádzajúcej noci, ako aj v uplynulých týždňoch. Možná spojitosť medzi nimi sa preveruje.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies