Polícia v Bratislavskom kraji sa v utorok zameria na železničné priecestia

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 15:12 • 2 min
Polícia v Bratislavskom kraji sa v utorok zameria na železničné priecestia

BRATISLAVA - Vodiči, ktorí budú jazdiť v Bratislavskom kraji, by mali v utorok (14. 6.) zvýšiť svoju pozornosť. Na vybraných železničných priecestiach sa totiž v čase od 9.00 do 12.00 h a od 15.00 do 18.00 h uskutoční policajná akcia.

slovakia

left justify in out

Dodržiavanie predpisov u vodičov budú spoločne kontrolovať hliadky železničnej a dopravnej polície. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Lucia Mihalíková.

 

Policajti sa pri akcii zamerajú na dodržiavanie predpisov o bezpečnosti i plynulosti cestnej premávky a železničnej dopravy. "Upozorňujeme nielen vodičov, ale aj chodcov a cyklistov, aby pri vchádzaní a prejazde železničnými priecestiami, najmä v miestach, kde nie sú závory dbali na svoju bezpečnosť a rešpektovali výstražné svetelné a zvukové znamenia," uviedla Mihalíková.

 

Neuváženým vstupovaním do priestoru dráh sú podľa jej slov ohrození aj cestujúci vo vlaku, ktorí sa pri jeho náhlom brzdení môžu zraniť.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies