Polícia v Bratislave dohliadala na pondelkovú dopravu aj letecky

NETKY.SK • 3 September 2018, 14:26 • 2 min
Polícia v Bratislave dohliadala na pondelkovú dopravu aj letecky

BRATISLAVA – So začiatkom školského roka dohliada polícia v Bratislave na bezpečnosť a plynulosť dopravy, a to najmä v okolí základných škôl.

slovakia

left justify in out

Školákov upozorňuje aj na dodržiavanie bezpečnosti na ceste. Od rána policajti monitorovali príjazdové komunikácie do hlavného mesta aj letecky. O tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Veronika Slamková.

 

Doprava na príjazdových komunikáciách bola počas očakávanej rannej špičky podľa polície plynulá. Skomplikoval ju však výpadok svetelnej signalizácie na Račianskom a Trnavskom mýte v dôsledku nepriaznivého počasia počas minulého víkendu.

 

"Preto premávku na uvedených križovatkách celý čas usmerňujú hliadky dopravnej polície," priblížila Slamková. Výdatný dážď cez víkend spôsobil zaplavenie viacerých komunikácií v Bratislave.

 

Išlo najmä o križovatku Vajnorská – Tomášikova, podjazd na Gagarinovej ulici, križovatky Bajkalská – Prievozská a Bajkalská – "Rondel". Taktiež o Račiansku ulicu v úseku od Peknej cesty po Gaštanový hájik a časť cestnej komunikácie na Nevädzovej a Domkárskej ulici.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona