Polícia už vypátrala útočníkov: Surovo dobili a okradli muža (26) v Hermanovciach

NETKY.SK • 9 Apríl 2014, 11:38 • 2 min
Polícia už vypátrala útočníkov: Surovo dobili a okradli muža (26) v Hermanovciach

HERMANOVCE – V obci Hermanovce, okres Prešov, napadli v pondelok (7.4.) štyria útočníci 26-ročného muža, ktorý čakal pri autobusovej zastávke. Polícia už vypátrala páchateľov a boli umiestnení v cele policajného zaistenia.

slovakia

left justify in out

"Obvinení vo veku 19, 21 a 37 rokov mali v pondelok popoludní prísť autom k zastávke autobusu na hlavnej ceste v smere na obec Jarovnice a z doposiaľ nezisteného dôvodu fyzicky zaútočiť na 26-ročného muža sediaceho na lavičke. Jeden z páchateľov mladého Hermanovčana päsťou udrel do tváre, následkom čoho muž spadol na lavičku a konštrukciu autobusovej zastávky," informovala dnes hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.
      

Ďalej uviedla, že útočník vytiahol z ruky poškodeného muža jednu zo štyroch bankoviek, ktoré zvieral, a ostatní začali do neho kopať. Napadnutý sa pokúšal o útek, no muži ho dobehli, zvalili na zem a v bitke pokračovali. Vyšetrovateľ vzniesol obvinenie voči týmto mužom pochádzajúcim taktiež z obce Hermanovce, a to zo zločinu lúpeže a z prečinu výtržníctva – spáchaných formou spolupáchateľstva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona