Polícia už stíha muža, ktorý zaútočil na policajtov

NETKY.SK • 3 November 2016, 12:04 • 2 min
Polícia už stíha muža, ktorý zaútočil na policajtov

BRATISLAVA - Polícia začala trestné stíhanie pre zločin útoku na verejného činiteľa po tom, ako v stredu 2. novembra 20-ročný muž fyzicky zaútočil na Ladzianskeho ulici v Bratislave na dvoch príslušníkov policajného zboru. Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, mužovi za toto konanie hrozí v prípade preukázania viny trest odňatia slobody na tri roky až osem rokov.

slovakia

left justify in out

Muž sa ozbrojený kuchynským nožom policajtom vyhrážal zabitím. Od svojho konania neupustil ani po opakovaných výzvach zo strany policajtov a vo vyhrážkach ako aj vo fyzickom útoku naďalej pokračoval. Na miesto následne privolali aj príslušníkov pohotovostného poriadkového útvaru a policajného vyjednávača, ktorí agresívneho muža zadržali. Muža napokon eskortovali na útvar policajného zboru pre ďalšie úkony. Po zákroku ošetrili záchranári dve osoby, ktoré pri zápase s agresívnym mužom utrpeli rezné poranenia.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona