Polícia už pozná chodca zraneného pri dopravnej nehode

NETKY.SK • 26 Október 2013, 16:41 • 2 min
Polícia už pozná chodca zraneného pri dopravnej nehode

BRATISLAVA - Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu ublíženia na zdraví v prípade dopravnej nehody, ktorá sa stala dnes v skorých ranných hodinách medzi obcami Jablonové a Pernek v okrese Malacky.

slovakia

left justify in out

Polícia už pozná totožnosť chodca, ktorý sa pri nehode vážne zranil. Ide o 20-ročného muža z okresu Malacky, informuje bratislavská policajná hovorkyňa Karina Považanová.

Podľa doterajších informácií zrazilo chodca nákladné vozidlo Iveco Daily s evidenčnou značkou Malaciek. Muž v čase zrážky ležal v strede cesty. Pri dopravnej nehode utrpel chodec ťažké zranenia, s ktorými ho previezli do jednej z bratislavských nemocníc. Vodič nákladného auta sa podrobil dychovej skúške, alkohol uňho nezistili. Presné príčiny dopravnej nehody a mieru zavinenia teraz vyšetruje polícia. Tá naďalej žiada o pomoc pri objasňovaní nehody, svedkovia môžu informácie o jej priebehu nahlásiť na telefónnom čísle 158 či na ktoromkoľvek policajnom oddelení.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona