Polícia upozorňuje na víkendové kontroly na cestách Bratislavského kraja

NETKY.SK • 21 Október 2016, 17:24 • 2 min
Polícia upozorňuje na víkendové kontroly na cestách Bratislavského kraja

BRATISLAVA – V sobotu (22.10.) sa uskutoční osobitná kontrola vodičov na území celého Bratislavského kraja. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

Počas kontroly sa podľa jeho ďalších slov budú policajti zameriavať predovšetkým na dodržiavanie zákazu používania alkoholických nápojov alebo iných návykových látok vodičmi počas vedenia vozidla. Policajné hliadky sa budú osobitne venovať aj dodržiavaniu najvyššej povolenej rýchlosti vodičmi.

 

"S cieľom pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky, disciplínu jej účastníkov a najmä eliminovať počet dopravných nehôd s tragickými následkami na životoch a zdraví, policajti neustále vykonávajú na cestách Bratislavského kraja zvýšený dohľad nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky," povedal hovorca.

 

Polícia v Bratislavskom kraji opätovne vyzýva účastníkov cestnej premávky, aby dôsledne dodržiavali ustanovenia zákona o cestnej premávke, správali sa disciplinovane a ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a nepreceňovali svoje schopnosti.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona