Polícia upozorňuje na ďalšie nebezpečné listové zásielky v úradných budovách

NETKY.SK • 24 November 2016, 17:15 • 2 min
Polícia upozorňuje na ďalšie nebezpečné listové zásielky v úradných budovách

BRATISLAVA – V súvislosti s podozrivou listovou zásielkou, ktorá bola doručená 22. novembra na Ministerstvo spravodlivosti (MS) Slovenskej republiky, polícia eviduje zaslanie podobných zásielok na Okresný súd v Považskej Bystrici a Okresný súd v Poprade.

slovakia

left justify in out

V priebehu dnešného dňa boli doručené ďalšie podozrivé listové zásielky na Okresný súd v Kežmarku a Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Prešove. TASR informoval hovorca Prezídia Policajného zboru Michal Slivka.

 

"Polícia opätovne upozorňuje občanov, štátne inštitúcie a organizácie na zvýšenú opatrnosť pri manipulácii s doručenými listovými zásielkami, ktoré sa javia adresátom nezvyčajné, neštandardné alebo podozrivé," uviedol Slivka.

 

V prípade doručenia podozrivej zásielky polícia žiada verejnosť, aby s ňou ďalej nemanipulovala a okamžite kontaktovala strážcov zákona na čísle 158. Prípady vyšetrujú policajti Národnej kriminálnej agentúry Prezídia Policajného zboru.

 

Strážcovia zákona tento týždeň už informovali o nebezpečnej zásielke doručenej na MS SR, ktorá podľa predbežných zistení obsahovala potenciálne nebezpečný materiál. Podľa polície bol spôsobilý pri vdýchnutí alebo požití vyvolať ohrozenie zdravia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona