Polícia stále pátra po autorovi moslimskej figuríny so zbraňou, obracia sa na verejnosť

NETKY.SK • 13 Jún 2016, 16:02 • 2 min
Polícia stále pátra po autorovi moslimskej figuríny so zbraňou, obracia sa na verejnosť

BRATISLAVA – Polícia opätovne vyzýva na spoluprácu v súvislosti s figurínou v čiernom odeve a s maketou zbrane, ktorú niekto počas víkendu umiestnil pred hlavným vchodom Dómu sv. Martina v Bratislave. Pre TASR to uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

TASR v súvislosti s uvedeným prípadom zaujímalo, či sa už polícii prihlásili prípadní svedkovia udalosti alebo či strážcovia zákona disponujú kamerovým záznamom, ktorý by pomohol prípad objasniť. „Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave na uvedenom prípade pracuje a vykonáva všetky potrebné úkony smerujúce k objasneniu veci. Jednotlivé kroky vo vyšetrovaní s prihliadnutím na štádium trestného konania v súčasnosti nie je možné konkretizovať,“ reagovala Mihalíková na otázky TASR.

 

Polícia v tejto súvislosti opätovne vyzýva verejnosť na spoluprácu. „Akékoľvek informácie k skutku alebo k osobe, ktorá figurínu umiestnila, bezodkladne oznámte na bezplatnom telefónnom čísle polície 158, alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení,“ doplnila Mihalíková.

 

Miesto nálezu figuríny ešte počas víkendu prezrel aj pyrotechnik a pes vycvičený na vyhľadávanie výbušnín. Výbušninu polícia nenašla. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci prečinu obmedzovania slobody vyznania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies