Polícia stále nevyriešila prípad Filipa Rybaniča, ktorý prenikol na účet Kaliňáka

NETKY.SK • 6 Február 2017, 13:48 • 2 min
Polícia stále nevyriešila prípad Filipa Rybaniča, ktorý prenikol na účet Kaliňáka

BRATISLAVA – Polícia ešte neukončila vyšetrovanie prípadu obvineného Filipa Rybaniča, asistenta poslanca Národnej rady (NR) SR Jozefa Rajtára (SaS).

slovakia

left justify in out

Vyšetrovateľ Policajného zboru ho v júni minulého roka obvinil z trestného činu ohrozenia bankového tajomstva. Pre TASR to uviedol hovorca Prezídia Policajného zboru Martin Wäldl.

 

Podľa medializovaných informácií mal Rybanič ako zamestnanec komerčnej banky preniknúť do účtu šéfa rezortu vnútra Roberta Kaliňáka (Smer-SD). Údaje z tohto účtu sa potom objavili v niektorých médiách.

 

"Prípad je v štádiu vyšetrovania po vznesení obvinenia. Vyšetrovateľ naďalej vykonáva úkony v zmysle Trestného poriadku a z toho dôvodu sa nebudeme k prípadu viac vyjadrovať," uviedol Wäldl pre TASR.

 

Krajská prokuratúra Bratislava v júni minulého roka informovala, že obvinený Rybanič sa ku skutku kladenému mu za vinu priznal.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies