Polícia SR upozorňuje, že do obehu sa dostali falošné vstupenky na MS 2019

NETKY.SK • 3 Máj 2019, 11:51 • 2 min
Polícia SR upozorňuje, že do obehu sa dostali falošné vstupenky na MS 2019

BRATISLAVA - Slovenská polícia varuje ľudí na falošné vstupenky, ktoré sa taktiež dostali do obehu pri príležitosti konania majstrovstiev sveta v ľadovom hokeji v Bratislave a Košiciach od 10. do 26. mája.

slovakia

left justify in out

Jedná sa najmä o vstupenky, ktoré si fanúšikovia nezakúpili u oficiálneho predajcu, ale prostredníctvom rôznych inzertných internetových portálov, prípadne sprostredkovane.

 

"Do obehu sa dostali falošné vstupenky, ktoré sa svojím vzhľadom a vyhotovením podobajú originálnym vstupenkám, nemajú však všetky potrebné identifikačné znaky. Je vysoká pravdepodobnosť, že na rôzne miesta na štadióne sú predané dve vstupenky," uviedlo na sociálnej sieti Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave.

 

img

 

Polícia odporúča majiteľom vstupeniek, aby si vstupenky skontrolovali najneskôr do začatia zápasu, na ktorý je vstupenka zakúpená. Pravosť vstupeniek je podľa polície možné si overiť na ktoromkoľvek predajnom mieste u oficiálneho predajcu vstupeniek.

 

"V prípade, že pri overovaní pravosti vstupenky u oficiálneho predajcu bude zistené, že vstupenka je falošná, je potrebné oznámiť túto skutočnosť na ktoromkoľvek policajnom oddelení. Zistené prípady budú následne postúpené príslušnému útvaru v pôsobnosti Prezídia Policajného zboru, ktorý sa vecou v súčasnosti zaoberá," spresnila polícia.

 

Podozrivé osoby z falšovania lístkov boli zadržané policajtmi Národnej kriminálnej agentúry (NAKA) ešte počas marca. Počas zásahu v Poprade a Spišskej Novej Vsi vykonali viaceré prehliadky domov a nebytových priestoroch. 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona