Polícia si posvieti na chodcov

NETKY.SK • 30 Marec 2014, 10:45 • 2 min
Polícia si posvieti na chodcov

DUNAJSKÁ STREDA - Z dôvodu zlepšenia dopravno-bezpečnostnej situácie dopravný inšpektorát Okresného riaditeľstva Policajného zboru (PZ) v Dunajskej Strede realizuje v pondelok (31. 3.) dopravnú akciu.

slovakia

left justify in out

V čase od 09.30 do 12.30 h v spolupráci so Slovenským červeným krížom v Dunajskej Strede sa bude zameriavať na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky nemotorovými účastníkmi, predovšetkým chodcami. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Trnave Martina Kredatusová.
      

Podľa jej slov policajti budú klásť osobitný dôraz na dodržiavanie dopravných predpisov a pravidiel cestnej premávky, najmä pri prechádzaní mimo vyznačených priechodov pre chodcov. "Cieľom preventívnej akcie je predchádzanie a zároveň zníženie nehodových udalostí v cestnej premávke a zvyšovanie právneho vedomia v oblasti dodržiavania dopravných predpisov," zdôraznila. Dodala, že príslušníci budú počas akcie na vytypovaných miestach dunajskostredského okresu rozdávať chodcom reflexné prvky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona