Polícia sa zaoberá vyšetrovaním krádeže 180 litrov liehu

NETKY.SK • 21 Apríl 2011, 07:12 • 2 min
Polícia sa zaoberá vyšetrovaním krádeže 180 litrov liehu

Polícia sa zaoberá vyšetrovaním krádeže 180 litrov liehu

slovakia

left justify in out

Polícia sa dnes v popoludňajších hodinách zaoberala vyšetrovaním krádeže 180 litrov liehu, ku ktorej malo dôjsť v areáli bývalého sninského liehovaru. TASR informovala Jana Karnišová z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.
      "V liehovare v Snine došlo ku krádeži 180 litrov liehu. Podozriví sú vrátnik a colníci, ktorí objekt strážili," konkretizovala Karnišová s tým, že ďalšie informácie k prípadu poskytne polícia v priebehu štvrtka 21. apríla.
      Neznámy zlodej si zobral na mušku sklad alkoholu v Snine aj v priebehu minulého týždňa. Odcudzil z neho elektromotor výťahu, elektroinštalačný materiál a rôzny kovový materiál. Zároveň poškodil oplotenie skladu liehu, vošiel dnu a odstránil vypúšťací ventil na jednej z troch nádrží. V nich bol uskladnený absolútny alkohol v objeme takmer 36.000 litrov. Následkom toho došlo k úniku alkoholu do záchytnej nádrže, čím sa znehodnotil. Majiteľovi objektu firmy vznikla škoda krádežou vo výške najmenej 1000 eur a znehodnotením alkoholu ďalších minimálne 300.000 eur.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies