Polícia sa v utorok zameria na vodičov na diaľnici D2

NETKY.SK • 13 August 2012, 10:58 • 2 min
Polícia sa v utorok zameria na vodičov na diaľnici D2

Polícia sa v utorok zameria na vodičov na diaľnici D2 - Doprava Vodičov čaká v utorok (14. 8.

slovakia

left justify in out

img

Vodičov čaká v utorok (14.8.) na diaľnici D2 väčšia pozornosť polície. Okrem zvýšeného výkonu služby v rámci letnej turistickej sezóny sa v tento deň bratislavskí dopravní policajti zamerajú na šoférov práve na tomto úseku.
      Medzi 18. a 21. hodinou bude polícia na Trnavskej ceste pred zimným štadiónom dohliadať na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky. V súvislosti s konaním prípravného hokejového zápasu sa tu počíta najmä so zvýšeným pohybom chodcov.
      Vo štvrtok (16.8.) sa v rámci celokrajského spoločného výkonu služby polícia zameria na všetkých účastníkov cestnej premávky na území celého Bratislavského kraja. Kontrolovať bude hlavne dodržiavanie pravidiel cestnej premávky, ktorých porušovanie vedie najčastejšie k vzniku dopravných nehôd. Z výsledkov doterajších kontrol vyplýva, že vodiči najčastejšie prekračujú najvyššiu dovolenú rýchlosť. Stálym problémom zostáva aj alkohol za volantom a nedostatočné venovanie sa jazde pre telefonovanie.
      Ako každý piatok, aj tento (17.8.), sa po Bratislave od 20. do 23. hodiny budú pohybovať korčuliari. V sobotu (18.8.) sa v dopoludňajších hodinách uskutoční 5. ročník cyklistického maratónu Kellys Green Bike Tour 2012. Účastníkov, ktorí budú štartovať na Ceste na Červený most v dvoch etapách, budú sprevádzať dopravní policajti až po odbočku do lesa, kde bude trasa ďalej pokračovať. S miernym dopravným zdržaním treba počítať na križovatke Slnečné údolie a Ulica 1. mája v Limbachu, hlavná cesta z Grinavy, smer Limbach, a Ulica 1. mája a križovatka hlavnej cesty z Grinavy, smer Limbach s Potočnou ulicou, kadiaľ povedie cyklotrasa.
      Opatrnosť treba v sobotu zvýšiť aj v Záhorskej Vsi. V súvislosti s Dňom otvorených dverí televízie Markíza polícia predpokladá zvýšený pohyb všetkých účastníkov cestnej premávky. Dopravné obmedzenia v tejto súvislosti plánované nie sú. V prípade potreby je hliadka dopravnej polície pripravená regulovať premávku.
      Naďalej pokračuje oprava Prístavného mosta, preto tu treba najmä v nočných hodinách počas víkendov zvýšiť opatrnosť. Od stredy (15.8.) bude na ulici Československých tankistov prebiehať oprava plynovodu a prípojok. Preto bude čiastočne obmedzená premávka od križovatky s Tešedíkovou ulicou. Práce na tomto úseku sú plánované do 30. septembra 2012.
      TASR dnes informovala Petra Hrášková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies