Polícia rozhodla: Fico Kisku neohováral, trestné oznámenie riešiť nebude!

NETKY.SK • 24 Apríl 2014, 16:12 • 2 min
Polícia rozhodla: Fico Kisku neohováral, trestné oznámenie riešiť nebude!

BRATISLAVA - Premiér a neúspešný prezidentský kandidát Robert Fico neohováral svojho súpera Andreja Kisku a nedopustil sa ani krivého obvinenia.

slovakia

left justify in out

K takémuto záveru pravdepodobne dospela bratislavská polícia. Trestné oznámenie budúceho prezidenta na predsedu vlády totiž vyšetrovať nebude, informuje o tom portál Aktuálne.sk.

 

"Uznesením vyšetrovateľa Okresného riaditeľstva Bratislava I bola vec odmietnutá, nakoľko nie je dôvod na začatie trestného stíhania," informoval Aktuálne.sk hovorca bratislavskej krajskej prokuratúry Vladimír Javorský. Ako pripomína portál, podanie trestného oznámenia avizoval Kiska v televíznej diskusii krátko po prvom kole prezidentských volieb.

 

Prekážali mu Ficove výroky v televíznych diskusiách, kde mu vyčítal kontakty so scientológmi a úžeru. Obe tvrdenia novozvolený prezident poprel. Iný postup zvolila bratislavská polícia v prípade anonymných letákov, ktoré zaplavili Slovensko krátko pred voľbami. Tu vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre prečin ohovárania.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona