Polícia rozbila srbský gang pôsobiaci v Španielsku a Českej republike

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 15:10 • 2 min
Polícia rozbila srbský gang pôsobiaci v Španielsku a Českej republike

HAAG/MADRID/PRAHA - Španielske orgány činné v trestnom konaní v spolupráci s kolegami z Českej republiky a Srbska odhalili s podporou Europolu organizovanú zločineckú skupinu operujúcu na území Španielska a ČR, ktorej väčšinu členov tvorili občania Srbska.

slovakia

left justify in out

V Španielsku zadržali 19 predpokladaných členov skupiny, v ČR ďalších šiestich. Podozriví majú na konte zrejme množstvo trestných činov vrátane hrdelných zločinov a obchodovania s drogami.

 

Vyplýva to z informácií, ktoré dnes zverejnil na internete Europol.

 

V ČR gang podľa rovnakého zdroja realizoval na štyroch odhalených miestach pestovanie marihuany. Tamojšia polícia zaistila 30 kilogramov marihuany pripravenej na predaj i 18.500 eur v hotovosti.

 

V Španielsku sa marihuana pestovala dokonca na šiestich miestach, ktoré odhalila tamojšia polícia, ktorá zaistila i viac ako 50.000 eur v hotovosti.

Na aktivity a presun zoskupenia z vojvodinského Nového Sadu na Pyrenejský polostrov upozornila pred časom španielskych kolegov srbská polícia.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies