Polícia riešila 14 prípadov fanúšikov z futbalového derby

NETKY.SK • 17 Marec 2014, 09:33 • 2 min
Polícia riešila 14 prípadov fanúšikov z futbalového derby

BRATISLAVA – Polícia riešila 14 prípadov porušení a zákazov, ktorých sa dopustili fanúšikovia, ktorí prišli na futbalové derby medzi mužstvami ŠK Slovan Bratislava a FC Spartak Trnava.

slovakia

left justify in out

Sprievod fanúšikov mužstiev, ktoré zohrali nedeľňajší zápas, bol podľa bratislavskej polície bez vážnejších problémov. TV Markíza v nedeľu večer informovala, že pri odchode trnavských fanúšikov po skončení derby na vlak sa strhla masová bitka s ťažkoodencami. Potom do autobusu odvádzali ľudí, ktorí sa do tejto bitky zapojili. Podľa bratislavskej policajnej hovorkyne Kariny Považanovej na policajné oddelenie predviedli dve osoby. „V jednom prípade osoba nevedela hodnoverne preukázať svoju totožnosť, ďalšia osoba bola predvedená na policajné oddelenie pre podozrenie z priestupku podľa zákona o organizovaní verejných športových podujatí,“ dodala Považanová.

 

Ďalšia osoba, ktorá bola podozrivá z priestupku podľa spomínaného zákona, sa na výzvu príslušníkov PZ dobrovoľne dostavila na policajné oddelenie podať vysvetlenie „Vážne narušenie verejného poriadku v súvislosti s konaním nedeľného športového podujatia polícia v okolí štadióna ani po trasách presunu fanúšikov nezaznamenala,“ uzavrela hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies