Polícia prijala pred futbalovým zápasom Trenčína bezpečnostné opatrenia

NETKY.SK • 17 August 2016, 11:10 • 2 min
Polícia prijala pred futbalovým zápasom Trenčína bezpečnostné opatrenia

ŽILINA – Žilinská polícia prijala v súvislosti s prvým zápasom play-off futbalovej Európskej ligy UEFA medzi AS Trenčín a Rapid Viedeň, ktorý sa uskutoční vo štvrtok 18. augusta o 21.05 h v Žiline, niekoľko bezpečnostných opatrení. TASR o tom informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline Radko Moravčík.

slovakia

left justify in out

Upozornil, že hlavne v blízkom okolí futbalového štadióna v Žiline budú dočasné dopravné obmedzenia. "Najmä, čo sa týka ulíc P. O. Hviezdoslava, Kysuckej, Uhoľnej, Športovej, Ľavobrežnej a ulice Kálov. Na ulici Uhoľná nebude možné počas dňa parkovanie a na premávku tu bude dohliadať mestská polícia. Na ďalších uliciach a v meste budú riadiť a usmerňovať dopravu príslušníci Policajného zboru," povedal Moravčík. Ako ďalej uviedol, polícia žiada občanov, aby sa podľa svojich možností v popoludňajších a večerných hodinách vyhli prechádzkam a parkovaniu vozidiel v centre mesta.

 

Polícia podľa neho tiež požiadala mesto Žilina, aby v súvislosti s konaním sa futbalového zápasu vydalo zákaz predaja alkoholických nápojov priamo na futbalovom štadióne a v pohostinských zariadeniach v blízkosti futbalového štadióna. "Polícia žiada najmä futbalových fanúšikov, ako aj širokú verejnosť, o dôsledné rešpektovanie pokynov," dodal krajský policajný hovorca.

 

Doplnil, že opatrenia prijal aj organizátor futbalového stretnutia. "Okrem iného upozorňuje, že na tribúny vyhradené pre fanúšikov klubu AS Trenčín (všetky s výnimkou severnej tribúny) nebudú z bezpečnostných dôvodov vpustení občania s rakúskymi identifikačnými dokladmi. Aj v prípade, že budú mať zakúpenú platnú vstupenku," vysvetlil Moravčík.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies