Polícia prichytila vykrádača garáží, chcel odniesť hudobné nástroje za tisícky eur

NETKY.SK • 7 Január 2016, 10:09 • 2 min
Polícia prichytila vykrádača garáží, chcel odniesť hudobné nástroje za tisícky eur

BRATISLAVA - Polícia obvinila z prečinu krádeže 42-ročného Petra z Bratislavy. Z uzamknutej garáže mal odcudziť dva zosilňovače k hudobným nástrojom spolu s káblovým príslušenstvom, stojany na hudobné nástroje, gitaru s puzdrom ako aj gitarový pedál s káblovým príslušenstvom.

slovakia

left justify in out

"Počas vynášania veci z priestorov garáže bol však spozorovaný hliadkou Policajného zboru a následne v súlade so zákonom obmedzený na osobnej slobode," uviedol bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Ako dodal, poškodením garážových dverí spôsobil obvinený škodu vo výške 150 eur. Odcudzené veci z garáže boli v celkovej hodnote cca 2000 eur.

 

"Po vykonaní potrebných úkonov bol menovaný umiestnený v cele policajného zaistenia. Vec sa realizuje v tzv. "super rýchlom" konaní," dodal Szeiff. Obvinenému v prípade preukázania viny hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies