Polícia preveruje podpisy pre 99 percent

NETKY.SK • 29 Február 2012, 12:00 • 2 min
Polícia preveruje podpisy pre 99 percent

Polícia preveruje podpisy pre 99 percent - Politika Hnutie 99 percent tvrdí, že má od jeho kandidátov, priaznivcov a sympatizantov z celého Slovenska informácie o masívnej policajnej akcii zameranej na vyšetrovanie ľudí, ktorí podporili podpisom vznik hnu

slovakia

left justify in out

img

Hnutie 99 percent tvrdí, že má od jeho kandidátov, priaznivcov a sympatizantov z celého Slovenska informácie o masívnej policajnej akcii zameranej na vyšetrovanie ľudí, ktorí podporili podpisom vznik hnutia. Informovala o tom Michaela Salajová z tlačového oddelenia 99 percent.
      "Táto rozsiahla policajná akcia má podľa nás za cieľ zastrašiť našich sympatizantov a spochybniť existenciu 99 percent," uviedla Salajová. Ďalšie informácie poskytnú predstavitelia hnutia na dnešnej tlačovej konferencii.
      Akcia podľa dnešného vydania denníka Sme súvisí s podnetom, ktorý pred dvoma týždňami podalo mládežnícke združenie SDKÚ Nová generácia. "Podnet sme odstúpili polícii," povedal pred denník hovorca ministerstva vnútra Gábor Grendel. 
      TASR kontaktoval študent žurnalistiky, ktorému polícia oznámila, že jeho meno figuruje na zozname ľudí, ktorí svojím podpisom podporili vznik strany 99 percent. "Adresa trvalého bydliska, vlastnoručný podpis a telefónne číslo priviedli policajtov k môjmu menu. Údaje boli správne, až na maličký detail, že som spomínaný papier nikdy nedržal v ruke, a ani som ho nepodpísal," povedal Tomáš Verníček. Polícia podľa neho telefonovala aj niektorým jeho spolužiakom. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies