Polícia prešetruje pozoruhodné zásnuby gitaristu Guns N' Roses

NETKY.SK • 13 August 2013, 12:24 • 2 min
Polícia prešetruje pozoruhodné zásnuby gitaristu Guns N' Roses

BRATISLAVA - Polícia v americkom Las Vegas spustila interné vyšetrovanie po tom, ako niektorí členovia jej zboru pomáhali gitaristovi kapely Guns N' Roses DJ-ovi Ashbovi pri zásnubách s priateľkou Nathaliou Henao.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťročný hudobník vzal svoju priateľku na let ponad Las Vegas v policajnom vrtuľníku, ktorý následne pristál na pozemku patriacom polícii, kde Ashba požiadal Henao o ruku. Hudobník o tom neskôr sám informoval na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter, pričom príslušníkom policajného zboru sa poďakoval za ich pomoc. "Toto bol ten najúžasnejší deň v našom živote! Chcem sa špeciálne poďakovať policajnému zboru Las Vegas za ten najúžasnejší súkromný let vrtuľníkom ponad Vegas! Pristáli sme v areáli policajného riaditeľstva, kde som mal pripravený stôl s ružami a fľašou šampanského," napísal Ashba. Celá záležitosť sa však následne stala predmetom vyšetrovania. "Spustili sme interné vyšetrovanie, aby sme zistili, či pri absolvovaní tohto letu neboli porušené nejaké pravidlá alebo predpisy," uviedol hovorca lasvegaského policajného zboru Bill Cassell. 

Guns N' Roses, ktorí vznikli v roku 1985, zažili svoju najväčšiu slávu po vydaní debutovej nahrávky Appetite for Destruction (1987) s hitmi ako Welcome to the Jungle, Sweet Child o' Mine a Paradise City. Kapela na úspech prvého albumu nadviazala nahrávkou G N' R Lies (1988) a potom v roku 1991 štúdiovkami Use Your Illusion I a Use Your Illusion II, ktoré vyšli v ten istý deň. Žánrovo pestré nahrávky obsahovali single You Could Be Mine, Don't Cry, Live and Let Die, November Rain, Knockin' on Heaven's Door, Civil War a Estranged. 

Členovia formácie, predovšetkým spevák Axl Rose a gitarista Slash, sa však čoraz viac hádali a nenahrávali nové skladby. V roku 1993 ešte vydali album coververzií "The Spaghetti Incident?" a v argentínskom Buenos Aires odohrali posledný koncert v najslávnejšej zostave. Slash z kapely odišiel v roku 1996, basgitarista Duff McKagan ho nasledoval o rok neskôr. Po dlhých rokoch vydala skupina v novembri 2008 nový štúdiový album Chinese Democracy. V súčasnosti pôsobia Guns N' Roses v zostave: Axl Rose (spev), Dizzy Reed (klávesy, piano, perkusie, vokály), Tommy Stinson (basgitara, vokály), Chris Pitman (klávesy, vokály), Richard Fortus (rytmická gitara), Ron "Bumblefoot" Thal (sólová gitara), Frank Ferrer (bicie nástroje) a DJ Ashba (sólová gitara). Kapela momentálne pripravuje nový album, ktorý by mal vyjsť na budúci rok. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona