Polícia prenasledovala policajta mimo služby, padli aj výstrely

NETKY.SK • 7 Júl 2013, 21:46 • 2 min
Polícia prenasledovala policajta mimo služby, padli aj výstrely

BRATISLAVA: Monitor Novín TV JOJ

slovakia

left justify in out

Policajti z motorizovanej pohotovostnej jednotky v sobotu večer prenasledovali vodiča, ktorý ušiel z miesta dopravnej nehody pri Nitre. Podľa televízie JOJ išlo o dopravného policajta mimo služby. Pri naháňačke zdemoloval zvodidlá a polícia pri zásahu použila aj tri varovné výstrely, informovala televízia.

Tridsaťročný policajt z obvodného oddelenia v Trnave skončil s putami na rukách. Policajné hliadky ho prenasledovali v okolí Nitry krátko po tom, ako spôsobil nehodu a ušiel. Nehodu zapríčinil pri cúvaní na parkovisku pred krčmou v dedine Jelšovce. Policajt mal podľa televízie na aute diplomatické značky, ktoré si rýchlo vymenil. Muž odmietol dychovú skúšku, ktorej ho chcela polícia podrobiť. 

Vodič je podľa ministerstva vnútra obvinený z ohrozovania pod vplyvom návykovej látky. Prípadom sa podľa televízie JOJ zaoberá inšpekcia ministerstva vnútra. Vzhľadom na to, že v policajnom zbore je nulová tolerancia na alkohol, polícia podľa rezortu vnútra začne konanie o jeho prepustení z policajného zboru.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona