Polícia prekazila česko-afganský obchod s marihuanou v Juhomoravskom kraji

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 19:33 • 2 min
Polícia prekazila česko-afganský obchod s marihuanou v Juhomoravskom kraji

PRAHA - Až desať rokov za mrežami hrozí pätici mužov, dvom občanom ČR a trom Afgancom, ktorí pricestovali do Juhomoravského kraja s cieľom uzavrieť tam obchod s marihuanou.

slovakia

left justify in out

Českí policajti však v Dubňanoch v Juhomoravskom kraji päticu zadržali a následne previezli do cely. Na mieste zaistili 2,5 kg sušenej rastlinnej hmoty a takmer 4000 eur v hotovosti, informoval dnes o nedeľňajšom policajnom zásahu internetový server iDNES.cz s odvolaním sa na policajného hovorcu Petra Zámečníka.


Ako ukázalo vyšetrovanie, marihuanu vypestovali na Hodonínsku. Predajcovia sa vopred skontaktovali s eventuálnymi záujemcami o kúpu a tí následne aj s finančnými prostriedkami pricestovali do mesta Dubňany.


Polícia obvinila piatich mužov z nedovolenej výroby a iného narábania s omamnými a psychotropnými látkami a jedmi. Obaja českí občania sú stíhaní na slobode, v prípade cudzincov polícia podáva návrh na uvalenie väzby.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies