Polícia prehľadala Coulibalyho dom, našla stopy k štvrtému mužovi

NETKY.SK • 15 Január 2015, 08:03 • 2 min
Polícia prehľadala Coulibalyho dom, našla stopy k štvrtému mužovi

PARÍŽ - Terorista, ktorý zavraždil štyroch rukojemníkov v parížskom supermarkete, si týždeň pred útokom prenajal malý dom na predmestí a umiestnil doň impozantný arzenál najnovších zbraní.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom dnes agentúra AP s odvolaním sa na vyhlásenie francúzskej polície. Podľa zverejnenej správy umožnilo prehľadanie domu prenajatého Amedym Coulibalym polícií identifikovať potenciálneho štvrtého útočníka. Polícia vyšetruje peňažné a zásobovacie systémy troch známych páchateľov, ktorí všetci zahynuli pri policajných zásahoch.
      

Predstavitelia francúzskej polície odmietli zverejniť, čo všetko objavili v Coulibalyho dome. Denník Le Parisien ale napísal, že parížski vyšetrovatelia spolu so špeciálnou protiteroristickou jednotkou na mieste našli skúter, ktorý im umožnil identifikovať štvrtého muža, ktorý bol Coulibalyho komplicom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies