Polícia predĺži stránkové hodiny na oddeleniach dokladov i v piatok

NETKY.SK • 24 November 2016, 15:11 • 2 min
Polícia predĺži stránkové hodiny na oddeleniach dokladov i v piatok

BRATISLAVA – Občania v Bratislavskom kraji, ktorí si potrebujú vybaviť doklady, budú môcť i v piatok (25.11.) využiť predĺžené stránkové hodiny príslušných pracovísk.

slovakia

left justify in out

"Klientske centrum na bratislavskej Tomášikovej ulici, rovnako i pracoviská oddelenia dokladov okresných riaditeľstiev v Bratislave, Malackách, Pezinku a Senci budú mať v piatok (25.11.) stránkové hodiny predĺžené do 15.00 h," pripomenula hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Bratislave Lucia Mihalíková.

 

Predĺženie stránkových hodín je kompenzáciou za problémy, ktoré nastali v stredu (23.11.) predpoludním, keď z dôvodu technických problémov na strane dodávateľa telekomunikačných služieb bola obmedzená obslužnosť klientskych pracovísk Ministerstva vnútra SR. Najviac komplikácií nastalo pri vybavovaní občianskych preukazov.

 

Už v stredu boli preto v Bratislave predĺžené stránkové hodiny na oddeleniach dokladov do 20.00 h, dnes sú tieto pracoviská v Bratislavskom kraji otvorené až do 16.00 h.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona