Polícia pre krádež koní obvinila dvoch mužov

NETKY.SK • 25 Január 2017, 13:01 • 2 min
Polícia pre krádež koní obvinila dvoch mužov

PAVLOVCE - Polícia objasnila krádež dobytka v obci Pavlovce vo Vranovskom okrese zo septembra minulého roka. TASR dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

slovakia

left justify in out

Podľa jej slov vtedy ešte neznámy páchateľ odcudzil z pevnej uzatvorenej ohrady štyri kusy dobytka, konkrétne išlo o kone. Majiteľovi bola týmto konaním spôsobená škoda vo výške približne 6000 eur.

 

Polícia v Hanušovciach nad Topľou začala v tejto súvislosti trestné stíhanie pre prečin krádeže. Následné vyšetrovanie podľa slov hovorkyne preukázalo, že skutku sa pravdepodobne dopustil 54-ročný muž z obce Gribov v okrese Stropkov a 32-ročný muž z poľského Krakova.

 

Polícia vzniesla voči obom mužom obvinenie, stíhaní sú na slobode. V prípade preukázania viny im hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies