Polícia pre futbalový zápas Slovensko - Anglicko uzatvorí dve ulice v Trnave

NETKY.SK • 2 September 2016, 10:55 • 2 min
Polícia pre futbalový zápas Slovensko - Anglicko uzatvorí dve ulice v Trnave

TRNAVA – Polícia v nedeľu 4. septembra uzatvorí pre dopravu Športovú a Kollárovu ulicu v Trnave. Pôjde o súčasť bezpečnostných opatrení v súvislosti s medzištátnym futbalovým zápasom Slovensko – Anglicko, ktorý sa hrá o 18:00 v trnavskej City Arene.

slovakia

left justify in out

Športová ulica bude uzatvorená od 8:00 do polnoci, Kollárova od 15:00 do ukončenia bezpečnostných opatrení. "Polícia žiada občanov, aby s týmito obmedzeniami už vopred rátali a svoj program si naplánovali tak, aby sa ich obmedzenia dotkli čo najmenej,“ uviedla trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.


V nedeľu od 10:00 do 22:00 bude v City Arene a jedenástich okolitých uliciach platiť aj zákaz predaja a pitia alkoholu. V prípade rizikových futbalových zápasov ide o tradičné opatrenie, v tomto prípade však bude po dohode vedenia mesta a polície platiť výnimka na desaťstupňové pivo. Podľa zákona o organizovaní verejných športových podujatí je obec povinná vydať zákaz predaja, podávania a pitia alkoholických nápojov, ak o to požiada organizátor podujatia alebo polícia.


Nedeľňajším večerným súbojom v Trnave proti Anglicku vstúpi slovenská futbalová reprezentácia do kvalifikácie o účasť na majstrovstvách sveta 2018 do Ruska.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona