Polícia pre drogy obvinila 40-ročného Žiarčana

NETKY.SK • 24 September 2015, 13:22 • 2 min
Polícia pre drogy obvinila 40-ročného Žiarčana

ŽIAR NAD HRONOM - Z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi obvinila polícia 40-ročného Radoslava zo Žiaru nad Hronom.

slovakia

left justify in out

"Obvinený v utorok (22.9.) v presne nezistenom čase v Handlovej zakúpil a do Žiaru nad Hronom vo vozidle prevážal v príručnej taške injekčnú striekačku s obsahom bielej kryštalickej látky a papierovú skladačku s obsahom bielej kryštalickej látky, ktoré mal pre osobnú spotrebu, ale aj za účelom predaja ďalším užívateľom v Žiari nad Hronom," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici Mária Faltániová.

 

Expertíza podľa jej slov potvrdila, že ide o pervitín a zaistené množstvo predstavuje 13 až 53 obvykle jednorazových dávok. "Obvinený tieto látky zabezpečil, prechovával a predával aj napriek tomu, že rozsudkom okresného súdu bol už v máji 2014 za identický čin odsúdený," dodala Faltániová s tým, že po vykonaní procesných úkonov ho vyšetrovateľ umiestnil do policajnej cely a spracoval návrh na jeho vzatie do väzby. Za tento zločin môže byť potrestaný odňatím slobody na desať až 15 rokov.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies