Polícia posilňuje pre sviatky kontrolu na cestách a v okolí cintorínov

NETKY.SK • 28 Október 2014, 12:45 • 2 min
Polícia posilňuje pre sviatky kontrolu na cestách a v okolí cintorínov

BRATISLAVA - Policajti zavádzajú pre blížiace sa sviatky bezpečnostné opatrenia. V dňoch od 31. októbra do 2. novembra dohliadnu na situáciu v okolí cintorínov a obchodných centier.

slovakia

left justify in out

Chcú zamedziť krádežiam a nerešpektovaniu verejného poriadku. TASR o tom informovala hovorkyňa policajného prezídia Denisa Baloghová.
     

„Pre bezpečnosť na cestách polícia neudelila nákladným vozidlám výnimku na dojazd. Napriek tomu žiada všetkých vodičov, aby dbali na zvýšenú opatrnosť a ohľaduplnosť,“ informovala hovorkyňa. Baloghová upozorňuje účastníkov cestnej premávky aj na rešpektovanie práv chodcov a cyklistov. Spomína najmä starších ľudí a deti pre ich nepredvídateľné správanie. Policajti budú počas sviatkov rozdávať chodcom a cyklistom reflexné prvky.
     

Pri návšteve kostolov, cintorínov či počas cestovania vo verejnej doprave by si mal dať cestujúci pozor aj na hodnotné veci. Policajti pre sviatky predpokladajú zvýšenú činnosť zlodejov. Podozrivé osoby treba nahlásiť hliadke v okolí alebo zavolať na telefónne čísla 112 a 158, dodala Baloghová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies