Polícia počas veľkonočných sviatkov bude kontrolovať vodičov

NETKY.SK • 2 Apríl 2015, 10:24 • 2 min
Polícia počas veľkonočných sviatkov bude kontrolovať vodičov

BRATISLAVA - Polícia upozorňuje, že v súvislosti s veľkonočnými sviatkami vykoná na cestách Bratislavského kraja zvýšený dohľad nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky.

slovakia

left justify in out

"Policajti sa zamerajú najmä na dodržiavanie najvyššej povolenej rýchlosti, dodržiavanie zákazu požívania alkoholických nápojov a iných návykových látok pred alebo počas jazdy," uviedol Michal Szeiff, bratislavský policajný hovorca. Pozornosť počas kontroly budú však policajti osobitne venovať aj dodržiavaniu pravidiel cestnej premávky jej nemotorovými účastníkmi s dôrazom na používanie reflexných prvkov.

 

"Polícia v Bratislavskom kraji opätovne vyzýva všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa správali disciplinovane a ohľaduplne, plne sa venovali vedeniu vozidla, sledovali situáciu v cestnej premávke a nepreceňovali svoje schopnosti," uzavrel Szeiff.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona