Polícia počas sviatkov zvýši dohľad na cestách

NETKY.SK • 28 Október 2016, 16:11 • 2 min
Polícia počas sviatkov zvýši dohľad na cestách

BRATISLAVA - Počas najbližších dní plánujú policajti v Bratislavskom kraji zvýšený dohľad nad bezpečnosťou a plynulosťou cestnej premávky. TASR informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff.

slovakia

left justify in out

"Hliadky sa zamerajú aj na dodržiavanie pravidiel cestnej premávky nemotorovými účastníkmi, používanie reflexných prvkov alebo reflexných bezpečnostných odevov za zníženej viditeľnosti, zabezpečenie dodržiavania povinnosti chodcov voči vodičom a preventívne rady občanom pri návšteve cintorínov vo sviatočnom období," uviedol Szeiff.

 

Strážcovia zákona upozorňujú, že od 1. januára 2016 zahynulo na cestách Bratislavského kraja celkovo 21 osôb, z toho v 11 prípadoch bolo zavinenie spôsobené chodcami.

 

Polícia však apeluje aj na vodičov motorových vozidiel, aby mali na pamäti, že zodpovedným prístupom a dôsledným dodržiavaním pravidiel cestnej premávky predídu neželaným a tragickým následkom na cestách.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies