Polícia pátrala po údajnom strelcovi na Yaleovej univerzite

NETKY.SK • 26 November 2013, 09:03 • 2 min
Polícia pátrala po údajnom strelcovi na Yaleovej univerzite

NEW HAVEN - Po anonymnom telefonáte, v ktorom niekto varoval úrady, že jeho spolubývajúci je na ceste na Yaleovu univerzitu s úmyslom strieľať, došlo v pondelok k uzatvoreniu areálu tejto elitnej americkej univerzity. Informovala o tom v pondelok agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Podľa hovorcu polície v New Haven Davida Hartmana približne o 9.30 hod miestneho času polícia prijala tiesňové volanie od muža z telefónnej búdky vzdialenej asi kilometer od univerzitného kampusu. "Všetko, čo skutočne povedal, bolo, že jeho spolubývajúci je na ceste na Yalovu univerzitu strieľať ľudí." Žiadne iné podrobnosti ohľadom výstrelov, alebo zranených v niekoľkosekundovom telefonáte neodzneli.

Ako ďalej uviedol Hartman, niekoľko svedkov následne informovalo políciu, že videli niekoho s pištoľou. Podľa Hartmana je však možné, že išlo len o policajtov, ktorí na univerzitu dorazili po telefonáte.      

Polícia zablokovala niekoľko ulíc v blízkosti univerzitného kampusu v centre mesta New Haven, kde po údajnom strelcovi pátrala. Následne však oznámila, že žiadneho podozrivého v areáli univerzity nenašla a vzápätí odvolala varovanie s tým, že pravdepodobne išlo o falošný poplach.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies