Polícia pátra po zlodejovi: Ukradol z reštaurácie vína a hotovosť

NETKY.SK • 8 Apríl 2014, 09:28 • 2 min
Polícia pátra po zlodejovi: Ukradol z reštaurácie vína a hotovosť

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti pátrajú po neznámom páchateľovi, ktorý odcudzil v pondelok 7. apríla ráno z reštaurácie na Nevädzovej ulici nezistené množstvo fliaš vína rôznych značiek a finančnú hotovosť.

slovakia

left justify in out

"Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave II pátrajú po dosiaľ neznámom páchateľovi, ktorý sa včera v čase pred 04.30 hodinou vlámal do reštaurácie nachádzajúcej sa v polyfunkčnom objekte na Nevädzovej ulici v Bratislave. Z reštaurácie odcudzil príručný trezor s obsahom 4000 eur a rôzne vína presne nezistených značiek a v presne nezistenom množstve," informovala dnes hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave Tatiana Kurucová. Ako spresnila, majiteľovi tak páchateľ spôsobil škodu zatiaľ odhadnutú na sumu 10.000 eur. Presná výška škody bude známa až po vykonaní inventúry.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona