Polícia pátra po zlodejovi, ktorý v dubnických potravinách vykradol kanceláriu

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 14:11 • 2 min
Polícia pátra po zlodejovi, ktorý v dubnických potravinách vykradol kanceláriu

DUBNICA NAD VÁHOM - Dubnickí policajti žiadajú verejnosť o pomoc pri zistení totožnosti neznámeho muža, ktorý je podozrivý z krádeže v predajni potravín v tomto meste.

slovakia

left justify in out

Ako dnes TASR informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, neznámy páchateľ ešte 25. apríla v čase medzi 15.15 a 19.00 h vošiel do kancelárie vedúcej predajne, kde vylomil drevenú skrinku. Ukradol z nej plátenné vrecko s peniazmi a opečiatkované stravné lístky. 
     

"Krádežou finančnej hotovosti vznikla trenčianskej spoločnosti škoda 699,83 eura, odcudzením stravných lístkov páchateľ spôsobil škodu 406,70 eura. Celková škoda sa vyšplhala na 1106,53 eura," priblížila Antalová. 
     

Polícia žiada občanov, ktorí spoznajú muža zo záberov bezpečnostných kamier, aby ju kontaktovali na telefónnom čísle 158, prípadne osobne na Obvodnom oddelení Policajného zboru v Dubnici nad Váhom. Informácie, ktoré by pomohli zistiť totožnosť páchateľov, môžu poskytnúť aj na telefónnom čísle 096122 3984. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies