FOTO Polícia pátra po zlodejoch elektrickej kolobežky

NETKY.SK • 28 December 2016, 13:52 • 2 min
FOTO Polícia pátra po zlodejoch elektrickej kolobežky

BRATISLAVA/KOŠICE - Policajti pátrajú po páchateľoch, ktorí 8. novembra vo večerných hodinách z chodby na poschodí bytového domu na Brigádnickej ulici v Košiciach bez použitia násilia ukradli elektrickú kolobežku značky Nitro Scooters XE120 čierno-červenej farby.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová, majiteľke krádežou spôsobili škodu 635 eur. Páchateľov, ako aj možného svedka krádeže zachytila bezpečnostná kamera.


Prvá z podozrivých osôb je podľa polície strednej postavy, vysoká približne 165 až 175 centimetrov. Na sebe mala oblečenú šedú bundu s výšivkovým vzorom v hornej časti predných dielov bundy, športové nohavice tmavej farby, obuté mal športové topánky tmavej farby, na rukách rukavice s modrými a zelenými prvkami a na hlave šiltovku a kapucňu.

 

Druhý podozrivý mal oblečený pánsky kabát modrej farby s kapucňou, nohavice tmavej farby a obuté mal športové topánky s bielou podrážkou. Akékoľvek informácie, ktoré by pomohli zistiť totožnosť podozrivých osôb, môžu občania oznámiť na ktoromkoľvek policajnom útvare alebo na bezplatnom telefónnom čísle
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies