Polícia pátra po vodičovi: Zavinil zrážku ďaľších dvoch áut!

NETKY.SK • 21 November 2014, 12:33 • 2 min
Polícia pátra po vodičovi: Zavinil zrážku ďaľších dvoch áut!

TRNAVA - Polícia pátra po vodičovi, ktorý po pravdepodobnom zavinení dopravnej nehody ušiel. Došlo k nej v stredu (19. 11.) o 6.15 h na ceste II/0624 medzi obcami Pusté Úľany a Veľký Grob v okrese Galanta. Uviedla to hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Mária Linkešová.

slovakia

left justify in out

„Podľa účastníkov nehody kolíziu na ceste spôsobilo staršie auto značky BMW s galantským evidenčným číslom. Vodič na tmavom BMW mal predchádzať pred ním idúce autá a svojou jazdou ohrozil v protismere idúceho vodiča na aute Citroën Jumper,“ informovala hovorkyňa. Ako dodala následkom toho protiidúci vodič dostal šmyk a došlo k zrážke jeho auta s Renaultom Thalia.

      

Pri nehode sa obaja vodiči zranili ľahko, ale dvaja spolujazdci z Renaultu Thalia utrpeli ťažké zranenia. Polícia pátra po vodičovi, ktorý pravdepodobne zavinil túto dopravnú nehodu. "Akékoľvek informácie o osobe a vozidle môžu občania poskytnúť polícii na čísle 158,“ zdôraznila Linkešová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies