Polícia pátra po útočníkovi, ktorý zákerným spôsobom ublížil 30-ročnému mužovi

NETKY.SK • 9 Júl 2015, 10:03 • 2 min
Polícia pátra po útočníkovi, ktorý zákerným spôsobom ublížil 30-ročnému mužovi

BRATISLAVA - Polícia pátra po neznámom páchateľovi, ktorý v máji v Bratislave zákerným spôsobom ublížil 30-ročnému mužovi.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom dnes bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní.

"Doposiaľ neznámy páchateľ dňa 10. mája krátko pred 02.45 h na Michalskej ulici pribehol zozadu a následne vo výskoku kopol do zátylku 30-ročného muža, ktorý spadol prednou časťou hlavy na kamennú dlažbu," opísal útok policajný hovorca.

 

Napadnutého muža previezli do jednej z bratislavských nemocníc, kde ho hospitalizovali. Páchateľ podľa polície z miesta následne utiekol na neznáme miesto.

 

Ide o muža, ktorý mal oblečené dlhé nohavice, bundu s dlhým rukávom a obuté mal tenisky čiernej farby. "Ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osoby na fotografiách, žiadame, aby sa s nimi obrátili na bezplatné číslo polície 158, alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uzavrel hovorca.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona