Polícia pátra po totožnosti osôb, ktoré mali kradnúť v petržalských potravinách

NETKY.SK • 18 Január 2017, 13:17 • 2 min
Polícia pátra po totožnosti osôb, ktoré mali kradnúť v petržalských potravinách

BRATISLAVA - Polícia pátra po totožnosti dvoch osôb, ktoré mal kradnúť v potravinách v bratislavskej Petržalke. O pomoc žiada aj verejnosť.

slovakia

left justify in out

"Podľa doterajších informácií ku krádeži došlo dňa 17. januára v čase krátko po 22.50 h v prevádzke potravín na Vígľašskej ulici. Krádežou fliaš s alkoholom a tabakových výrobkov vznikla poškodenej spoločnosti škoda predbežne vyčíslená vo výške 500 eur," uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

 

Ide o osoby mužského pohlavia, kde prvý muž bol štíhlej postavy v zdanlivom veku 30 rokov, vysoký asi 180 centimetrov, oblečený v modrosivej bunde s kapucňou, na ktorej mal modrú vestu, sivé tepláky a tenisky. Druhý muž bol tiež štíhlej postavy v zdanlivom veku 35 rokov, vysoký asi 180 centimetrov, oblečenú mal bordovú bundu s kapucňou, na ktorej mal modrú vestu, tmavé rifle a tmavé topánky.

 

"V prípade, ak občania disponujú akýmikoľvek informáciami, ktoré by mohli prispieť k stotožneniu osôb na priložených fotografiách žiadame, aby sa s nimi obrátili na bezplatné číslo polície 158, alebo tak urobili osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení," uzavrela hovorkyňa.

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies