Polícia pátra po totožnosti muža, ktorý odcudzil klimatizáciu

NETKY.SK • 14 Jún 2018, 10:45 • 2 min
Polícia pátra po totožnosti muža, ktorý odcudzil klimatizáciu

BRATISLAVA - Polícia pátra po totožnosti muža, ktorý z priestorov obchodného domu na Slovnaftskej ulici v Bratislave 17. mája 2018 bez použitia násilia odcudzil mobilnú odparovaciu klimatizáciu.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) Michal Szeiff.

 

„Páchateľ klimatizáciu nachádzajúcu sa v blízkosti hlavnej brány odpojil z elektrickej zásuvky a následne odišiel hlavným vchodom z priestorov obchodného domu. Týmto konaním bola spôsobená škoda odcudzením vo výške 500 eur," uviedol Szeiff.

 

Na príslušnom útvare v pôsobnosti Okresného riaditeľstva PZ Bratislave II je podľa neho v súčasnej dobe vedené trestné stíhanie vo veci trestného činu krádeže. „V tejto súvislosti policajti pátrajú aj po totožnosti doposiaľ neznámeho muža na kamerových záberoch, ktorý by svojimi vedomosťami mohol napomôcť náležitému objasneniu tohto skutku," dodal hovorca KR PZ.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona