Polícia pátra po tínedžeroch, ktorí ušli z reedukačného centra

NETKY.SK • 14 Máj 2013, 13:32 • 2 min
Polícia pátra po tínedžeroch, ktorí ušli z reedukačného centra

BRATISLAVA - Polícia pátra po troch tínedžeroch, ktorí ušli z reedukačného centra Čerenčany v Rimavskosobotskom okrese. Štrnásťročný Rastislav Gašpárek z Holíča utiekol ešte v sobotu. Hľadaný je 178 cm vysoký, štíhlej postavy, má krátke svetlohnedé vlasy a modré oči. Oblečené mal sivé tričko, sivé tepláky s vyblednutými škvrnami a obuté mal tenisky.

slovakia

left justify in out

V pondelok utiekol aj 16-ročný Kristián Sendrei z Rimavskej Soboty a o rok mladší Tomáš Lajčák z Kežmarku. Kristián je 175 cm vysoký, štíhlej postavy. Má krátke vlnité tmavohnedé vlasy a hnedé oči. Na pravom líci má materské znamienko. Oblečené mal šedé tepláky a čierne krátke tričko. Tomáš je 178 cm vysoký, štíhlej postavy. Má krátke, rovné, svetlohnedé vlasy a modré oči. Naposledy mal oblečené modré rifle a bielo-modrú mikinu. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii mohli pomôcť, je možné oznámiť na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na linke 158. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona