Polícia pátra po svedkoch pondelkovej tragickej nehody v Bratislave

NETKY.SK • 12 Máj 2015, 14:01 • 2 min
Polícia pátra po svedkoch pondelkovej tragickej nehody v Bratislave

BRATISLAVA - Polícia pátra po prípadných svedkoch tragickej dopravnej nehody, ktorá sa stala v pondelok 11. mája o 12:20 v Bratislave na Gagarinovej ulici v smere von z mesta, v blízkosti zastávky MHD Ríbezľová.

slovakia

left justify in out

Agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková. Polícia vyzýva svedkov, ktorí videli, ako sa nehoda stala, aby informácie poskytli policajtom Krajského dopravného inšpektorátu KR PZ Bratislava na Osvetovej ulici 4 alebo telefonicky na čísle 09610 32550 (32557), prípadne na linke 158.

Vodička červeného auta značky Mini Cooper s bratislavskými značkami išla v pondelok po Gagarinovej ulici smerom do mesta v pravom pruhu. Z doposiaľ nezistených príčin však prešla do ľavého pruhu, kde sa zrazila s maďarským nákladným autom. Auto 55-ročnej ženy následne prešlo do protismeru a zrazilo sa s iným nákladným autom. Vodička svojím zraneniam na mieste podľahla.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies