Polícia pátra po Štefanovi Himičovi, je nezvestný od 10. decembra

NETKY.SK • 4 Január 2017, 15:00 • 2 min
Polícia pátra po Štefanovi Himičovi, je nezvestný od 10. decembra

ROVNÉ - Polícia žiada verejnosť o pomoc pri pátraní po hľadanom Štefanovi Himičovi, trvale bytom Rovné v okrese Svidník. TASR o tom dnes informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Migaľová.

slovakia

left justify in out

Menovaný je nezvestný od 10. decembra minulého roka, kedy odišiel z poľnohospodárskeho družstva v obci Mlynárovce vo Svidníckom okrese na neznáme miesto a doposiaľ o sebe nepodal žiadnu správu.

 

Hľadaný je plnoštíhlej postavy s výškou 172 centimetrov, má krátke prešedivené vlasy a hnedé oči. Na sebe mal oblečený modrý pracovný kabát, pracovné nohavice, zateplené zelené gumové čižmy a tmavošedú pletenú čapicu.

 

"Akékoľvek poznatky k hľadanej osobe oznámte na oddelení pátrania Okresného riaditeľstva Policajného zboru Svidník, na telefónne číslo 0961 85 33 70, resp. na linku 158," dodala hovorkyňa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies