Polícia pátra po raperovi Palermovi, súvisí toto pátranie s akciou VENAL 6?

NETKY.SK • 7 Máj 2021, 09:23 • 2 min
Polícia pátra po raperovi Palermovi, súvisí toto pátranie s akciou VENAL 6?

V deň zásahu NAKA v Seredi bola verejnosť médiami informovaná, že vyšetrovateľ obvinil 16 osôb zo zločinu založenia, zosnovania a podporovania zločineckej skupiny a z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.

slovakia

left justify in out

Dňa 6.5. bolo vyhlásené pártanie po raperovi Palermovi, ktorý má byť obvinený z drogovej trestnej činnosti. Reportérka Kristína Kövešová naznačila, že je jedným z obvinených. Je raper Palermo, vlastným menom Pavol Mlynárik, jedným z tých, ktorým sa podarilo utiecť pred zásahom NAKA v Seredi v rámci akcie Venal 6? Dnes už je Pavol Mlynárik v pátracom systéme slovenskej polície, pretože sa vydal na útek. 

 

Kto je Palermo?

Je to slovenský raper zo Serede, ktorý sa všeobecne netají problematikou, kvôli ktorej je po ňom zrejme vyhlásené pátranie. Na konte má tri albumy, svoj posledný projekt vydal v januári tohto roka. Nový klip vyšiel len nedávno.

 

 

Správu budeme aktualizovať po vyjadrení Prezídia policajného zboru. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Kristýna Peštová
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies