Polícia pátra po podozrivých z krádeže kabelky

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 16:31 • 2 min
Polícia pátra po podozrivých z krádeže kabelky

BRATISLAVA - Polícia vyšetruje krádež kabelky v jednom z obchodných reťazcov na ulici Na Brehu v Malackách a v tejto súvislosti žiada verejnosť o pomoc.

slovakia

left justify in out

Krádež sa stala ešte 23. júna približne o 13:00, zatiaľ neznámi páchatelia vzali z vešiaka na nákupnom vozíku žene kabelku. V nej mala doklady, kľúče od auta, hotovosť a mobil. Celkovú škodu vyčíslili na približne 2 200 eur. Ako agentúru SITA informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, pri objasňovaní krádeže žiadajú o pomoc aj verejnosť pri stotožnení osôb na fotografiách. Ide o približne 12-ročné dievča, vysoké asi 150 centimetrov, štíhlej postavy. Dievčina mala dlhé čierne vlasy po pás zapletené do vrkoča. Oblečené mala modré rifle, modro-červené tričko, biely sveter a čierne sandále. Polícia zisťuje totožnosť aj približne 30-ročnej ženy, vysokej približne 175 centimetrov, priemernej postavy. Žena mala tiež dlhé čierne vlasy po pás zapletené do vrkoča. Na sebe mala bielu ramienkovú blúzku, čiernu sukňu, biele lodičky a na ušiach mala náušnice v tvare kruhu. Akékoľvek informácie, ktoré by polícii pomohli vypátrať podozrivé osoby, môžu ľudia oznámiť na bezplatnej linke 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies