Polícia pátra po páchateľovi, ktorý prepadol športový obchod

NETKY.SK • 21 December 2016, 18:53 • 2 min
Polícia pátra po páchateľovi, ktorý prepadol športový obchod

BRATISLAVA - Bratislavskí policajti pátrajú po páchateľovi, ktorý dnes okolo 17:00 prepadol obchod so športovými a turistickými potrebami v mestskej časti Bratislava - Petržalka.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková, podľa doterajších informácií neznámy páchateľ maskovaný kuklou a ozbrojený krátkou guľovou zbraňou vošiel do priestorov predajne na Jungmanovej ulici a pod hrozbou použitia zbrane si z predajne odniesol finančnú hotovosť približne 300 eur.

 

Následne z miesta utiekol na neznáme miesto. Lúpežné prepadnutie sa podľa polície zaobišlo bez zranení. Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave V, hliadky pohotovostnej motorizovanej jednotky Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave a služobný pes v sprievode svojho psovoda po neznámom páchateľovi v súčasnosti intenzívne pátrajú.


Podľa doterajších informácií je páchateľom lúpežného prepadu muž približne 175 centimetrov vysoký, štíhlej postavy. Oblečený mal maskáčový odev a na hlave mal kuklu.

 

Akékoľvek informácie k páchateľovi, k jeho súčasnému pohybu či pobytu môžu občania oznámiť na bezplatné číslo polície 158, prípadne osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies