Polícia pátra po páchateľovi, ktorý lúpil v Michalovciach so zbraňou v ruke

NETKY.SK • 1 Apríl 2015, 10:11 • 2 min
Polícia pátra po páchateľovi, ktorý lúpil v Michalovciach so zbraňou v ruke

MICHALOVCE - Trestné stíhanie vo veci zločinu lúpeže začali policajti z Michaloviec. V miestnom zábavnom centre lúpil neznámy páchateľ so zbraňou v ruke.

slovakia

left justify in out

Ako informoval hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach Alexander Szabó, v utorok (31.3.) približne o 2.50 h pristúpil neznámy páchateľ k baru v prevádzke v centre a od jej zamestnankyne začal pýtať peniaze. Po tom, čo ich odmietla vydať, podišiel za barový pult, namieril na ňu pištoľ a svoju požiadavku zopakoval. Pracovníčka mu následne v obave o svoj život odovzdala peňaženku s hotovosťou. Páchateľ vzápätí z miesta ušiel.

 

"Michalovskej spoločnosti spôsobil škodu 715 eur. Zamestnankyňa počas lúpeže neutrpela žiadne zranenia. Páchateľovi za tento skutok možno v zmysle Trestného zákona uložiť trest odňatia slobody na sedem až dvanásť rokov," uzavrel Szabó.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona