Polícia pátra po otcovi, ktorý matke uniesol dvojročnú dcéru

NETKY.SK • 29 December 2015, 11:22 • 2 min
Polícia pátra po otcovi, ktorý matke uniesol dvojročnú dcéru

DRIETOMA - Policajti z Trenčína žiadajú občanov o pomoc pri pátraní po 33-ročnom Pavlovi Minárechovi z Drietomy (okres Trenčín) a nezvestnej dvojročnej Natálii Minárechovej z Rožňavy.

slovakia

left justify in out

"Pavol Minárech marí výkon predbežného opatrenia vydaného Okresným súdom v Rožňave, ktorým bola maloletá Natália zverená do osobnej starostlivosti matky a on sa ako jej otec mohol s ňou stýkať každý nepárny týždeň," informoval dnes TASR trenčiansky krajský policajný hovorca Pavol Kudlička.

 

"Hľadaný si ešte 4. decembra v Rožňave prevzal svoju maloletú dcéru od matky, odišiel s ňou do Drietomy a doposiaľ ju nevrátil. Muž matke odopiera akýkoľvek kontakt s dieťaťom, pričom sa nezdržiava v mieste trvalého pobytu a nie je známy jeho súčasný pobyt," uviedol Kudlička.

 

Ako doplnil, na základe uvedených skutočností vydal Okresný súd v Rožňave na hľadaného Pavla Minárecha príkaz na zatknutie. "Akékoľvek informácie o pohybe či pobyte hľadaného a nezvestnej môžu občania oznámiť na najbližší policajný útvar alebo na bezplatnú policajnú linku 158," vyzval.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies